Ismerd meg a Mesebox történetét

Üdvözlünk a Mesebox Webáruházban, ahol a gyermekeid kedvencei valósággá válnak!

A Mesebox egy családi vállalkozás, szülők vagyunk, akik saját gyeremekünk vágyait keressük és ha már sikerült felfedeznünk a minőségben és árban is a legjobb helyeket, miért ne segítsünk más szülőnek is?!

Azonban a Mesebox több mint egy szülő igyekezete, aki mellékállásban kínálja portékáját! A Mesebox a mi álmunk, hitvallásunk és szerelmünk megtestesítője, ami a kezdetek óta profi kiszolgálásban, hatalmas készletben és a kizárólag minőségi termékínálatban mutatkozik meg.

Vállalkozásunk 2018.03.01. vel alapitottuk gyermekruha és cipő kiskereskedelmi tevékenységi körrel.

Speciálisan nagy súlyt fektetve a gyermekek számára a mesefilmekből jól ismert figurákkal ellátott ruhaneműkre. Továbbá az egészséges lábbeli minden szülő és gyermeke számára elsőrendű feltétel, ezért forgalmazzuk a sokak számára ismerős D.D.Step és Ponte20 (supinált) márkákat. Ezen két fő csapás vonal mentén gondoltunk a gyermekek ajándékozására is. Ezért tartunk kiegészités képen különböző fejlesztő, kreativ, gondolkodtató játékokat is.

A vállalkozás jelenleg családi formában működik, ami biztosítja vásárlóink számára a közvetlen kiszolgálást, barátságos árakat és a rugalmasságot.

Számunkra nincs lehetetlen! Amennyiben több 100 termékünk között nem találod gyermeked vágyát, mi segítünk azt kedvező áron beszerezni.


Üzletünk

A Mesebox Webáruház saját üzlettel is rendelkezik, ahol az webáruházban kapható termékeink többségét személyesen is megnézheted, a ruhákat felpróbálhatjátok, termékeinket megtapinthatjátok.

Boltunkban hatalmas választékkal és gyerekbarát, online árakkal várunk.

Címünk: 2230 Gyömrő, Táncsics u. 57.

Telefon: +36 (30) 2 284 284

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00