Webáruházunkban elérhető fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Bank- és Hitelkártya

Áruházunkban lehetőséged van kártyás fizetésre, melyhez partnerünk a Budapest Bank startégiai online fizetési szolgáltatója a B-Payment Zrt. (régebben Borgun).


A webshopban történő vásárlás után a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerülsz átirányításra. Itt kell megadnod a bankkártya adataidat, ahhoz, hogy fizetési partnerünk a B-Payment Zrt. (Borgun) teljesítse a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a fizetési oldalról visszakerülsz a webáruházunkba.


Visszaéléssel szembeni védekezés (3D Secure)

Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos a tranzakciók biztonsága és a visszaélésekkel szembeni védekezés.


A 3D Secure egy plusz védőháló a kártyás fizetéseknél, védelem az esetleges bankkártyás visszaélésekkel szemben illetve az ebből adódó kellemetlenségek, költségek elkerülése. A 3D Secure egy kártyatársaságok által (pl. MasterCard, VISA) bevezetett fizetésbiztonsági tranzakció, amely azonosítja a kártyabirtokost a fizetési folyamat során, jelentősen megnövelve ezzel a tranzakció biztonságát. A Borgun teljeskörűen támogatja a 3D Secure tranzakciókat.

Folyamatos monitoringgal biztosítunk védelmet és megelőzést a visszaélésekkel szemben. Saját csalás-megelőzési csapatunk van, ami tranzakciók szintjén figyeli a kereskedőket és a kártyás vásárlásokat, és szükség esetén beavatkozik.

A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet az B-payment (Borgun) bankkártyás rendszerén keresztül is. A rendszer biztonságos csatornát használ. Az B-payment kizárólag a Vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról az B-payment nem kap értesítést a webáruháztól. A fizetőoldal adattartalmáról a webáruház szintén nem értesül, azokat csak a B-payment érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bank oldala tájékoztatat. A kártyás fizetéshez az általad használt internet böngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a folyószámládon.

Előre utalás

Lehetőséged van a megrendelését kiegyenlíteni előre utalással is.

Ebben az esetben a megrendelést követően elküldjük számodra emailen a bankszámlaszámunkat, melyre az utalást kérjük teljesíteni. 

A kiszállítást ügyfélszolgálatunk a vételár számlára történő megérkezését követően indítja el. Ennek átfutási ideje akár 48 óra is lehet.

Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés futárszolgálat általi kiszállítás esetén kérhető. Ekkor csomagküldő partnerünk kiszállítja a csomagod, aminek ellenértékét utánvét esetén készpénzben kell a futárnak odaadnod.

A szállítási lehetőségekről részletesen a szállítás menüpontban olvashatsz.

Bankkártyás fizetést követően személyes átvétel székhelyünkön

Személyes átvétel esetén, üzletünkben lehetőséges van a vételárat készpénzben, vagy bankkártyával is kiegyenlíteni.

A személyes átvétel helyéről a szállítás menűpontban tudsz tájékozódni.

Utalás, utánvétel